Mischa (student Business IT & Management) 2016-11-15T09:36:25+00:00

Mischa (student Business IT & Management)

Vertel iets over jezelf
Ik ben Mischa, student Business IT & Management aan de HAN in Arnhem. Tijdens mijn studie heb ik een aantal semesters gehad over online marketing. Tijdens semesters leer je de basis. Daarom vond ik het fijn dat ik mijn kennis bij AdsVentures in de praktijk mocht brengen. Daar leer je tenslotte het meest van.

Hoe ben je bij AdsVentures terechtgekomen?
Ik zocht naar een geschikte stage via verschillende websites. Ik ben toen naar de website gegaan en heb een email gestuurd. Na enig mailcontact ben ik uitgenodigd voor een gesprek.

Wat houdt je stage opdracht bij AdsVentures in?
Ik houd mij bezig met de SEO, dat wil zeggen de Search Engine Optimalisation. Uiteindelijk geef ik een advies over een strategie die AdsVentures moet voeren.

Naast deze stage opdracht hou jij je ook bezig met werkzaamheden voor AdsVentures.
Kun je uitleggen wat dit inhoudt?

Ik schrijf een aantal teksten voor de verschillende websites die we beheren. Ook krijg ik van de directeur regelmatig vragen over mijn werkgebied. Bijvoorbeeld het bekijken van een aantal bedrijven waarmee we op dit moment zaken doen.

Hoe is de sfeer op werk?
Ik zit hier met vier andere stagiaires. Allemaal studenten op het gebied online marketing. Toch hebben we allemaal een andere opdracht, juist omdat online marketing zo breed is. Verder werken hier een aantal part-timers en de directeur.

Hoe denk je dat deze stage bijdraagt aan jouw toekomst?
Er is bij AdsVentures op dit moment niemand die het werk doet wat ik op dit moment doe. Hierdoor leer ik zelfstandig werken. Door dat ik veel zelf uit moet zoeken leer ik ook super veel over SEO. Dit draagt zeker bij aan mijn toekomst. Later wil ik misschien een eigen adviesbureau oprichten of op een online marketing afdeling werken. Als je dan al werkervaring hebt op het gebied van SEO helpt dit zeker.

Ontvang je een stagevergoeding?
Ja.

Zou je deze stage aanbevelen aan vrienden?
Tot nu toe vind ik dit een leerzame stage, als je niet bang bent om veel zelf uit te zoeken zou ik dit zeker aanbevelen.