FD Gazelle 2016 2016-11-15T09:36:25+00:00

AdsVentures Internet Media voor de 2e keer uitgeroepen tot FD Gazelle

AdsVentures Internet Media is voor de 2e keer op een rij winnaar van de prestigieuze FD Gazelle award. Deze award wordt door het Financieele Dagblad toegekend aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft AdsVentures Internet Media 3 jaar lang minimaal 20% moeten groeien en kunnen aantonen financieel gezond te zijn.

FD Gazellen Award 2016

AdsVentures Internet Media (gevestigd in Utrecht) specialiseert zich in het genereren van leads voor grote internationale beleggingsaanbieders. Dit doet zij met haar portfolio van honderden websites en apps. Maandelijks bereikt AdsVentures Internet Media consumenten uit meer dan 40 landen.

“Wij voelen ons vereerd om dit jaar wederom tot een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland te behoren”, aldus Maurice de Rochemont CEO van AdsVentures Internet Media. “Ons succes is te danken aan de inzet van ons fantastische team en de uitstekende samenwerking met onze partners. Wij zien nog steeds veel kansen om verder te groeien en zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team willen komen versterken!”

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt per regio en AdsVentures Internet Media is genomineerd in de regio Oost. De uitreiking vindt plaats op 15 november 2016 te Deventer.

Teamfoto FD Gazellen Award 2015