Partners 2019-01-25T09:51:32+00:00

Partners

AdsVentures beschikt over een groot netwerk van partners. Bezoekers op onze site hebben de keuze om te kiezen voor diensten van onze partners. Hieronder staan onze belangrijkste partners:

Google

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Daarnaast beschikt Google over een uitgebreid advertentie netwerk genaamd Adsense. Google plaatst diverse advertenties op onze websites, dit maakt Google een belangrijke partner. Daarnaast maken we veel apps waarin we Admob zetten. Dit zijn mobiele advertenties.

KPN

KPN is Nederlands grootste telecommunicatiebedrijf. KPN biedt voornamelijk telecommunicatie- en ICT diensten voor zowel bedrijven als consumenten. Daarnaast levert KPN ook maatwerk diensten op aanvraag.

Apple Store

Het in Amerika gelegen elektronicabedrijf Apple is inmiddels het grootste elektronicabedrijf ter wereld. Het Amerikaanse elektronicabedrijf is wereldwijd bekend door haar producten waaronder Mac, Iphone, Ipad en Ipod.

Windows

Microsoft Windows is een besturingssysteem van het wereldwijd bekende Microsoft. Windows is inmiddels een reeks van besturingssystemen met als bekende edities: Windows 95, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Windows 8. Microsoft ontwikkeld niet alleen besturingssystemen voor de PC maar ook voor tablets en smartphones.

Plus500

Plus500 is een beursgenoteerde online broker gespecialiseerd in CFD producten. Plus500 is een van de grootste aanbieders in haar segment.

True

True is één van de grootste hostingproviders van Nederland. True is gespecialiseerd in domeinregistratie en diverse webhosting services waaronder dedicated servers, virtual servers en cloud oplossingen.

Android

Android is een besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablets. Dit besturingssysteem wordt uitgegeven door Google en is een opensourceplatform en dus voor iedereen te gebruiken.

Daisycon

Daisycon is het grootste online marketing netwerk in Nederland. In diverse apps die we gemaakt hebben staan campagnes van Daisycon.

FinanceAds

FinanceAds is het snelst groeiende online marketing netwerk in Duitsland. Zij zijn op het gebied van financiën en verzekeringen actief. AdsVentures heeft diverse apps gelanceerd met daarin campagnes van Finance Ads.

FinanceAds

IG is een online broker waar men kan beleggen met CFD’s. Dit kan op meer dan 10.000 markten waaronder indices, aandelen, forex en grondstoffen.

Heinosoft Seo Specialisten

Seo specialisten

Op welke zoekwoorden je gaat optimaliseren is van groot belang bij zoekmachine optimalisatie. SEO specialisten weten dit als geen ander en hoe je de beste woorden vindt.