Awards 2016-11-15T09:36:26+00:00

AdsVentures Internet Media BV uitgeroepen tot FD Gazelle 2015

AdsVentures Internet Media BV is als één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland uitgeroepen tot FD Gazelle en wint daarmee een FD Gazelle Award, een prestigieuze prijs in de ondernemerswereld die in het leven is geroepen door het Financieele Dagblad. Dit betekent dat AdsVentures Internet Media BV behoort tot de 490 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Daarmee is men tevens genomineerd voor de Gouden Gazelle, een prijs voor bedrijven die de hoogste groei per categorie per provincie hebben gerealiseerd. De winnaars worden 19 november 2015 bekendgemaakt voor de provincies Utrecht en Flevoland.

FD Gazellen Award 2015

Om in aanmerking te komen voor een kwalificatie voor de FD Gazellen Awards 2015 dient een bedrijf minstens een omzetgroei van twintig procent gerealiseerd te hebben over de afgelopen drie jaar. Het meest recente boekjaar dient met een positief resultaat te zijn afgesloten en in de voorgaande jaren mag er maximaal één jaar een negatief resultaat behaald zijn.

Over de drie meest recente boekjaren heeft AdsVentures Internet Media BV een zeer positieve driecijferige procentuele groei behaald. Door nieuwe kansen in de mobiele markt te combineren met geografische expansie heeft AdsVentures Internet Media BV in die boekjaren positieve resultaten gerealiseerd.

“Wij voelen ons vereerd om uitgeroepen te worden tot FD Gazelle 2015 en genomineerd te zijn voor de FD Gouden Gazelle. Deze resultaten zijn te danken aan de samenwerking met onze partners, de innovatieve kracht van ons bedrijf en, misschien wel het belangrijkste, de fantastische inzet van ons gehele team”, aldus Maurice de Rochemont (CEO AdsVentures Internet Media BV).

Teamfoto FD Gazellen Award 2015