Diana (studente International Business & Languages) 2016-11-15T09:36:25+00:00

Diana (studente International Business & Languages)

Vertel iets over jezelf
Ik ben Diana en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Rotterdam en studeer International Business and Languages. Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase. In mijn vrije tijd hou ik ervan om regelmatig een filmpje te pakken in de bios en uit eten te gaan. Verder hou ik van muziek en reizen.

Hoe ben je bij AdsVentures terechtgekomen?
Ik was al een tijdje opzoek naar een goede afstudeerstage die aansloot aan de eisen van school en vond het best wel lastig om er één te vinden. Totdat ik de vacature van Adsventures tegenkwam op het internet. Het leek me wel een interessant bedrijf en de werkzaamheden spraken mij ook aan, daarom besloot ik om een poging te wagen en meteen te solliciteren. Nadat ik mijn sollicitatiebrief had verstuurd, kreeg ik al vrij snel reactie op mijn sollicitatie. Ik kon al in die zelfde week terecht bij Adsventures voor een gesprek.

Wat houdt je stage opdracht bij AdsVentures in?
Voor mijn onderzoeksscriptie ben ik bezig met een onderzoek naar buitenlandse belegging apps. Hierbij doe ik onderzoek naar de aantrekkelijkheid van het lanceren van de apps in verschillende talen. Verder werk ik drie dagen in de week aan de ontwikkeling van de buitenlandse apps en in de resterende twee dagen werk ik aan mijn onderzoeksscriptie.

Hoe is de sfeer op werk?
De sfeer bij AdsVentures is heel prettig. Er heerst een informele maar professionele sfeer. Iedereen gaat hier met respect met elkaar om en ook vindt er goede begeleiding plaats.

Hoe denk je dat deze stage bijdraagt aan jouw toekomst?
Ik denk dat deze stage een goede bijdrage zal brengen aan mijn toekomst, omdat ik hier veel ervaring op doe op het gebied van SEO, apps en het schrijven van artikelen. Dit kan ik allemaal meenemen naar mijn toekomstige carrière op het gebied van online marketing. Daarnaast krijg ik hier ook veel verantwoordelijkheden waardoor ik veel leer.

Ontvang je een stagevergoeding?
Ja, ik ontvang een stagevergoeding.

Zou je deze stage aanbevelen aan vrienden?
Ik zou deze stage zeker aanbevelen aan vrienden als ze veel willen leren op het gebied van online marketing en SEO. Je doet namelijk veel ervaring hierin op die je zeker goed kan gebruiken voor je toekomstige carrière. Daarnaast leer je ook nog eens ontzettend veel door de verantwoordelijkheden die je krijgt en wordt je goed begeleid tijdens de stage.