Abdulkadir (student applicatie- en mediaontwikkeling) 2016-11-15T09:36:25+00:00

Abdulkadir (student applicatie- en mediaontwikkeling)

Vertel iets over jezelf
Ik ben Abdulkadir en woon in Schiedam. Ik heb interesse in technologie, en houd ervan om met computers om te gaan, vooral omdat ik ben opgegroeid met computers. Mijn hobby’s zijn het leren van programmeer skills, boeken lezen, passie voor auto’s en nieuws lezen over technologie.

Hoe ben je bij AdsVentures terechtgekomen?
Ik ben hier terechtgekomen doordat ik via mijn school naar stagebedrijven moest zoeken die Ecabo geaccrediteerd zijn. Toen ik op zoek was naar een stagebedrijf vond ik dit het meest interessante bedrijf uit het lijstje.

Wat houden je werkzaamheden bij AdsVentures in?
Ik houd me vooral bezig met het aanpassen van websites. Waar nodig bewerk ik afbeeldingen. Daarnaast doe ik controles om te kijken of een website er goed uitziet.

Hoe is de sfeer op werk?
Ik vind de sfeer fijn en ik word ook geholpen waar nodig.

Hoe denk je dat deze stage bijdraagt aan jouw toekomst?
Het draagt bij aan mijn toekomst omdat ik kan beslissen of het iets is voor mijn toekomst. En ook leer ik hoe het in de praktijk gedaan wordt in plaats van de theorie op school.

Ontvang je een stagevergoeding?
Ja, ik krijg een stagevergoeding waar ik ook blij mee ben, want niet elk stagebedrijf geeft een vergoeding. Zo krijgt mijn vriend bijvoorbeeld geen stagevergoeding.

Zou je deze stage aanbevelen aan vrienden?
Ik zou het zeker aanbevelen aan mijn vrienden want je leert hoe het in de praktijk werkt en hoe het bijvoorbeeld is om een website voor klanten te maken van het begin tot het eind.