Enthousiaste Promotiemedewerker 2017-06-26T12:44:33+00:00

Bijbaan: Enthousiaste Promotiemedewerker

Zoek jij een superleuke bijbaan deze zomer en wil je €200 per dag verdienen? GEEN SALES en toch een GIGA BONUS verdienen! Je opdracht is om mensen te zoeken die interesse hebben in het bijwonen van financieel event. Je krijgt een vast bedrag per uur en een aantrekkelijke bonusvergoeding (bij een goede dag kun je per dag €200 of meer verdienen!) Daarnaast krijg je van ons een gratis cursus beleggen!

Functieomschrijving

Herken jij jezelf hierin?

Je bent goed in het overtuigen van mensen. Je bent energiek en durft op mensen af te stappen (ook die ouder zijn dan jij!). Je kunt op korte termijn starten en bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar in het weekend.

Daarnaast is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Affiniteit met beleggen is meegenomen, maar geen vereiste. Ervaring met sales en promotie is een pré!

Wat wij bieden:

Je krijgt een vast bedrag per uur en een aantrekkelijke bonusvergoeding (bij een goede dag kun je per dag €200 of meer verdienen!)

Daarnaast krijg je van ons een gratis cursus beleggen!

Wat wij vragen:
  • Je woont in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht
  • Zeer enthousiast & assertief
  • Overtuigend & commercieel
  • Representatief
  • Interesse in beleggen is meegenomen

Bedrijfsprofiel:

AdsVentures Internet Media is een dynamische, internationale online marketingorganisatie gehuisvest in Utrecht. Voor diverse grote internationale bedrijven uit de financiële sector genereren wij via verschillende kanalen leads. In 2015 en 2016 heeft AdsVentures Internet Media BV namens het Financieele Dagblad een FD Gazellen award mogen ontvangen.

Trefwoorden:

Vakantiewerk, bijbaan, job, studentenbaan, promotiemedewerker, Utrecht, sales, weekend, promotiewerk, verkoper, promotie

Opleidingsniveaus: MBO, HBO, Universiteit
Plaatsen: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Dienstverbanden: Parttime (overdag), Weekendwerk, Vakantiewerk

Interesse in een baan?

Ben jij onze nieuwe promotiemedewerker en heb je interesse in deze bijbaan? Wacht niet en solliciteer direct via de button!

Bekijk hier de ervaringen.

Je naam*

Je e-mail*

Je telefoonnummer*

Je bericht

Je CV*